Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Tokom ove sedmice više će vam se puta učiniti da samo tapkate u mjestu, ne uspijevajući da pokrenete one saradnje ili projekte koji su vam važni. U svakodnevnom poslovnom životu funkcionišete koliko toliko korektno, ali sve ono što priželjkujete sada vam je van domašaja i ostaje za neki drugi period, prolongira se. Doduše i sada ćete imati interesantnih poslovnih ponuda, ali sve je to sitno u odnosu na ono što je vama potrebno, a to je pravi pokret i stabilizacija u poslovnom segmentu.

Ljubav. Jupiter u vašem znaku ide retrogradnim hodom, a i vaša vladarka se takođe kreće unazad. Čini se da ste i te kako skloni da se malo “vratite u prošlost” – ako i ne budete imali takvih pretenzija, nemojte se iznenaditi pojavama bivših partnera u vašem životu. Šta ćete sa njima, to je već drugo pitanje. Ako biste najradije da zaboravite sve ono što je bilo i da se okrenete ka novim ljudima u vašem životu i tu postoji problem – trenutno je malo vjerovatno da će se bilo šta konkretnije dogoditi. Ukoliko imate emotivnog partnera, evidentno je da vas dvoje ne funkcionišete kao ranije. Vi ste okrenuti svojim interesima, partner takođe i, u suštini, samo funkcionišete na dnevnoj bazi, bez neke veće povezanosti.

Zdravlje. Uradite ono što možete po pitanju nezdravih navika koje u posljednje vrijeme praktikujete. Makar promijenite nešto u načinu ishrane. Živite zdravije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info