Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. U ovoj sedmici se morate potruditi da budete dosta taktični i oprezni kada su dogovori sa partnerima i saradnicima u pitanju. U vašem je poslovnom segmentu sada dosta nejasnoća i konfuzija pa ako bude još vladalo i nerazumijevanje, stvari će se samo zakuvati. Pun Mjesec u polju karijere govori da ste na samom pragu promjena, ali da morate biti još malo strpljivi. I u ovakvim uslovima, pred vama se u prvom dijelu sedmice mogu otvoriti mogućnosti za dosta dobru poslovnu saradnju. Ne ispuštajte ovu šansu.

Ljubav. Kod slobodnih stoji dosta dešavanja na emotivnom planu. Tu se neke interesantne osobe “motaju” oko vas, takođe ostvarujete kontakt sa nekim od bivših emotivnih partnera. Uglavnom vam je sve ovo zanimljivo i zabavno, ali ne pokazujete namjeru da se pretjerano vežete ni za koga. Prijaće vam najviše neobavezni kontakti, flertovanje, poigravanje, ludovanje – još uvijek niste spremni za nešto ozbiljnije od toga. Oni koji imaju emotivnog partnera trude se da budu odgovorni prema vezi u kojoj su, da ispoštuju voljenu osobu pa čak i da pristanu na neke kompromise, samo da bi sve funkcionisalo kako treba. Vaš partner pokazuje velike promjene raspoloženja, što vam sada itekako smeta, ali na to ne možete uticati.

Zdravlje. Potrebno je da se više posvetite sebi, načinu ishrane, rekreaciji. Starija populacija mogla bi da uradi makar osnovne analize krvi i ode na kontrolu kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info