Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Vjerovatno vaša poslovna situacija i nije toliko loša koliko vi imate običaj da preuveličate probleme, da se previše opterećujete nekim situacijama, umjesto da realno sagledate gdje ste i kakve su vaše pozicije. Ono što ne možete završiti, ne potencirajte. Ako nije moguće doći do rješenja sada, ono će se pronaći u narednom periodu. Za sada se potrudite da na dnevnoj bazi ispunjavate svoje obaveze i da budete korektni u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Sve ostalo će doći kada bude vrijeme.

Ljubav. Zanimljiva dešavanja na polju ljubavi kod slobodnih Škorpija. Samo biste trebali da se čuvate idealizacije i zanosa koje vi umijete da prepletete sa strašću i učini vam se da je osoba preko puta vas ona prava. Dakle, mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu imate, to će biti neko sa kim postoji razlika u godinama, ali nemojte baš odmah da od ovoga pravite “idealnu ljubav”. Sačekajte da vrijeme da svoj sud. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, u ovom periodu morate da se više prilagodite voljenoj osobi. Doduše, ne dopada vam se vaš trenutni način funkcionisanja, ali ništa ne možete uraditi povodom toga. Partner je previše nervozan i u nekim svojim problemima i dilemama pa ni nema dovoljno vremena za vas. Sada je tako kako je.

Zdravlje. Mlađe Škorpije bi trebale više da obrate pažnju na ishranu i da počnu sa fizičkim aktivnostima. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa pritiskom, grlom ili vratnim dijelom kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info