Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Drage Ribe, ne može sve odjednom. A čini se da ste vi baš to riješili – i da privedete kraju poslovne obaveze iz proteklog perioda i da pokrećete nešto novo i da istovremeno održavate komunikaciju i kontakt sa poslovnim partnerima. Vrlo je moguće da ćete u jednom trenutku izgubiti koncentraciju, što može dovesti do grešaka. Ne nastupajte hirovito, napravite neki plan, neki raspored, jer ćete se u potpunosti zatrpati. Ne uplićite se u neke sukobe u kolegijalnom okruženju, sklonite se od toga.

Ljubav. Ako ste slobodni, vaša vas emotivna prošlost sve više “čačka”. Kao da ne možete da neke osobe odgurnete u potpunosti, već im se non stop vraćate u mislima i razmišljanjima. Tokom ove sedmice ima velikih šansi da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, čak stoje mogućnosti i za susret, a od kojeg će u suštini i zavisiti dalji tok vašeg odnosa. Za sada nema naznaka stabilnosti. Ukoliko niste opterećeni teretom prošlosti, dobar je momenat da novu osobu pustite u svoj život. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i sada se ova komunikacija može produbiti. U vašim emotivnim relacijama – red ljubavi i nježnosti pa red nerazumijevanja. Vi ste naglašeno emotivni, a partner nikako da se “otvori” na onaj način na koji vi želite.

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka (za divno čudo) – prilično dobro. Starija generacija Riba može imati problema sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info