Rak: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Pun Mjesec je krajem sedmice u vašem polju komunikacije, dogovora, a izgleda da će ovi dani baš potencirati na situacijama u kojima će se od vas tražiti strpljenje, razumijevanje i spremnost za kompromis. Evidentno je da će od samog početka sedmice nešto lošije biti funkcionisanje sa kolegama i poslovnim partnerima i da ćete morati dosta truda da uložite da biste održali sklad u ovim relacijama. Doduše, da ne bude da je sve loše, imaćete više neočekivanih poslovnih ponuda i to uglavnom za dodatne angažmane ili honorarne poslove.

Ljubav. Slobodni Rakovi u ovu sedmicu ulaze u prilično lošem raspoloženju. Neke prilike koje su se u prethodnom periodu pojavile za sada ne daju niti jedan nagovještaj dešavanja i jačeg pokreta. Samo polako, već tamo od polovine sedmice tempo događaja će se ubrzati sa već postojećim simpatijama, a pojaviće se i neke nove i to preko poslovnog segmenta ili poznanstva preko prijatelja. Ovo još može ispasti i prilično zanimljiva sedmica. U emotivnim relacijama, evidentna je distanca između vas i voljene osobe. Možda je bolje da se koji dan povučete i pustite da se situacija malo “slegne” pa da onda popričate sa partnerom. U suštini, pred vama i nisu toliko loši dani ako samo budete malo strpljiviji i spremniji na kompromis sa voljenom osobom.

Zdravlje. Kod starije generacije Rakova javiće se problemi sa vratnim ili lumbalnim dijelom kičme. Mlađa populacija neće imati većih problema tokom ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info