Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Ove se sedmice pun Mjesec dešava u vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti, kolega. S obzirom i na ostale tranzite, može se reći da vaša poslovna situacija sada nije najpovoljnija, a da je teret obaveza prilično veliki. Moraćete u narednim danima da budete posebno mudri, promišljeni, možda čak i malo proračunati, a da biste sve koliko toliko držali pod kontrolom i izbjegli neke neprijatne situacije. Dogovori ove sedmice ne funkcionišu onako kako biste vi željeli. Sačekajte povoljniji momenat.

Ljubav. Ako ste slobodni, ne može se osporiti da se možete veoma zagrijati za jednu osobu. Ipak, teško je odrediti da li je ova priča prava za vas, jer se čini da osoba koja vas je zainteresovala možda nije u potpunosti iskrena ili ima neki “emotivni balast”. U prevodu – zauzeta je. U svakom slučaju, ako pokrenete nešto, to trenutno neće biti za javnost, već samo za “vaše oči”. Kod zauzetih Ovnova, Venera, koja predstavlja vaše emotivne partnere, kreće se retrogradno, a vaš vladar Mars ulazi u znak Bika u kojem nema povoljno dostojanstvo. I šta sad ovo znači? Pa, prosto rečeno, odvajanje između vas i voljene osobe se nastavlja – nema rastajanja, ali svako gleda svoje interese, pogotovo partner koji je, izgleda, riješio da vas nauči nekim lekcijama.

Zdravlje. Grlo će vam u narednim danima biti posebno osjetljivo – moguće su prehlade i virusne infekcije. Kod starijih pripadnika znaka problemi sa vratnim dijelom kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info