Lav: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Ponedjeljak je za vas vrlo značajan dan što se poslovnog segmenta tiče. Neki dogovor ili prijedlog se mogu otvoriti potpuno neočekivano i valjalo bi da ovu priliku zgrabite što prije. Na sve ovo, imaćete pun Mjesec u polju posla i novca, što govori da polako ulazite u promjene u ovim segmentima, a koje će biti sve jače u narednom periodu. Budite spremni da se maksimalno potrudite i angažujete. Pridržavajte se onoga što ste se dogovorili i nemojte promjenama u mišljenju i stavovima zbunjivati svoje sagovornike.

Ljubav. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili ste imali neku formu poslovne saradnje sa njom, baš vam je nekako “legla”. Odavno niste naletili na nekog s kim se toliko razumijete, maltene bez riječi. Ipak, izvijesno je da se ništa jače od komunikacije neće izdešavati tokom ovog perioda. Možda ste oprezniji nego inače ili ste pak nesigurni. U svakom slučaju, kontakt će se nastaviti do nekog povoljnijeg momenta. Ako ste u emotivnoj vezi, imate osjećaj da vas partner sve više pritiska i “steže obruč” oko vas. Moguće je da je druga strana posesivnija ili ljubomornija nego inače i da budno prati svaki vaš pokret, što vam se nimalo ne dopada. Na ovakvo njegovo ponašanje vi možete odgovoriti povlačenjem i ćutanjem.

Zdravlje. Mlađa populacija Lavova ima pred sobom sedmicu sa dobrom zdravstvenom situacijom. Stariji pripadnici znaka mogu imati hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info