Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Mnogo se, moždai previše, pouzdajete u neke osobe i dogovore sa njima. No, čini se da će jako malo od svih tih komunikacija, priča, pregovaranja i obećanja zaista i biti ispoštovano. Ipak, vi nemate namjeru da odustanete tek tako lako i nastavljate dalje sa svojom velikom angažovanošću. Riješili ste da promijenite nešto i toga se držite. U vašem polju planova, ekspanzije, obrazovanja, inostranstva, dešava se tokom ove sedmice pun Mjesec, što govori da će se pomaci i promjene dogoditi i to vrlo brzo.

Ljubav. Ako ste slobodni, povremeno imate osjećaj da se nikad ništa u vašem emotivnom životu neće pokrenuti na bolje. Shvatili ste da uzalud razmišljate o nekim bivšim emotivnim pričama, da od toga vajde nema i da je mnogo bolje da se okrenete ka budućnosti, a prošlost ostavite iza sebe. Međutim i ta budućnost nikako da dođe kako valja – taman pomislite da s nekom osobom imate super komunikaciju i dopadne vam se kontakt sa njom, a onda se to jako brzo “rasprši” i na kraju ostanete praznih ruku. Svidjelo vam se to ili ne, na ono pravo morate još uvijek da čekate. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, trenutno kao da ne pronalazite zajednički jezik sa voljenom osobom. Nema tu nekih rasprava i svađa, jednostavno, niste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka prisutan je stres, a koji se može odraziti kroz nesanicu. Starija populacija može očekivati aktiviranje hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info