Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti svakako govori o tome da se vi na ličnom planu mijenjate, da na drugačiji način sagledavate neke situacije i drugačije reagujete. Istina je da u poslovnom segmentu još uvijek nemate nikakvu kontrolu nad dešavanjima, ali ovo tokom ovog perioda neće ići na vašu štetu. Trud i upornost koju pokazujete svakako će vrlo brzo rezultovati novim poslovnim ponudama i saradnjama. U prvom dijelu sedmice možete doći u kontakt sa osobom sa kojom već duže vrijeme pokušavate da ugovorite poslovni sastanak.

Ljubav. Slobodne Djevice imaju u ovom periodu osobu za koju su zainteresovane. Ipak, iz nekih razloga se ustručavate da svoje interesovanje pokažete u većoj mjeri i samo se zadovoljavate povremenom komunikacijom i kontaktom sa ovom osobom. Negdje duboko u sebi osjećate da postoji interesovanje i sa druge strane, ali nikako ne uspijevate da prevaziđete svoju trenutnu nesigurnost. Vi i emotivni partner biste trebali da se potrudite da u ovom momentu prevaziđete sve barijere i blokade koje postoje između vas. Oboje morate biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom i izbjegavati bilo kakve manipulacije ili sakrivanja. Ukoliko su neke tajne prisutne, one mogu napraviti problem u vašem odnosu na dalje.

Zdravlje. Starija populacija bi trebala da provjeri krvni pritisak. Mlađi pripadnici ovog znaka mogu imati sitnije tegobe, uglavnom prolaznog karaktera.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info