Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Početak sedmice će vam donijeti interesantnu poslovnu ponudu ili prijedlog i samo od vas zavisi da li ćete se zainteresovati da je dublje razmotrite. Pošto već niste zadovoljni trenutnim situacijama, možda i jeste pravi momenat da nešto promijenite. Ako ništa drugo, da makar sebi obezbijedite dodatni posao. Generalno, u ovoj sedmici mnogo radite, a malo postižete. Ponekad će vam se činiti da se non stop vrtite u krug i da, u suštini, ništa konkretno ni ne rješavate. Ovo je samo subjektivan osjećaj.

Ljubav. Ako ste slobodni, prelako se oduševljavate nekim osobama, ali to vaše oduševljenje i zanos isto tako brzo i splasnu. U suštini, malo je vjerovatno da će vam ovi dani donijeti ljubav koja vam je potrebna, ali zato ćete svakako imati mnogo prilika za provod i uživanje. Neke se osobe raspituju kod vaših prijatelja za vas, trude se da vas osvoje i zainteresuju za sebe. Sve je to divno i krasno i definitivno biste trebali da prihvatite poziv za izlazak, ali savjet je da ne požurujete sebe. U emotivnim relacijama, kod Blizanaca je potpuno nedefinisana situacija. Vi i vaša voljena osoba ili nemate dovoljno vremena jedno za drugo ili se pak ne razumijete, kao da različitim jezicima govorite. Možda biste trebali da razmislite o uvođenju nekih promjena, da biste obogatili svoj ljubavni život.

Zdravlje. Ako ste stariji pripadnik znaka ili ako ste sa time imali problema nekada, proverite sve ono što je vezano za štitnu žlijezdu. Pokušajte takođe da promijenite neke navike koje vam škode.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info