Bik: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Tranzitni Mars je ušao u vaš znak i polje ličnosti, a vaša vladarka ide retrogradnim hodom. Iskreno, slabe su ovo pozicije za neke veće i konkretnije rezultate u poslovnom segmentu pa je izvijesno da ćete morati korak po korak da radite, nadajući se da idete pravim putem. Doduše, mora se priznati da ste se u nekim stvarima dosta opametili, da nemate namjeru da ponavljate stare greške i da se trudite da dobro procijenite situacije u kojima se nalazite. Sve će ovo dati rezultate, samo je potrebno vrijeme.

Ljubav. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili nekog izlaska u proteklom periodu i te kako vam je zanimljiva, ali i pored dobre komunikacije i povremenih “varnica” koje se javljaju između vas dvoje, malo je vjerovatno da će se bilo šta konkretnije dogoditi. No, vi ni nemate razloga da žurite. Pun Mjesec u vašem polju ljubavi govori da ste pri kraju jedne faze i da vas prave stvari u ovom segmentu tek čekaju. Ukoliko ste zauzeti, u vašim emotivnim relacijama trenutno malo stvari funkcioniše onako kako biste vi to željeli. Voljena osoba se trudi, aktivirala se prema vama mnogo više nego u proteklom periodu, ali ste vi nekako nezainteresovani da mu dozvolite da vam se tako lako približi. Funkcionišete zajedno, ali bez nekog posebnog elana.

Zdravlje. Naporan i iscrpljujuć period, kada ćete se vrlo često osjećati bez energije i “izduvano”. Potreban vam je odmor i zdrava hrana, a ne prazne kalorije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info