Vodolija: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Venera ide retrogradno kroz vaše polje komunikacije, dogovora, kraćih putovanja tokom cijelog mjeseca pa je izvijesno da ćete u ovim segmentima morati više da uložite sebe i potrudite se da sve obavite na vrijeme, kvalitetno kao i do sada. Izvijesno je da ćete neke situacije morati da ponavljate, da se vraćate na ono što niste dovršili, ali generalno, čak i uz ove teškoće, bićete prilično zadovoljni saldom na kraju mjeseca. U drugom dijelu marta očekujte promjenjiv tempo dešavanja. Čas ćete biti u punoj brzini, čas ćete silom prilika morati da stajete i da zaobilazite prepreke koje će se pojavljivati. U finansijskom segmentu dosta solidna situacija, ali posljednja dekada marta može donijeti neočekivane, veće troškove.

Ljubav. U prvom dijelu mjeseca više će vam na pameti biti posao i finansijska situacija pa nećete imati baš mnogo vremena i posvećenosti prema voljenoj osobi. Dolaziće do povremenih čarki, ali će se one uglavnom završavati isto tako naglo kao što su i započele. Tokom drugog dijela marta, vi i partner već funkcionišete mnogo bolje – nekako ste na istim talasnim dužinama, lako se uklapate, lako dogovarate i ovo za vas dvoje baš može biti jedan lijep i, životnim zadovoljstvima, ispunjen period. Čak se i strasti mogu obnoviti i biti kao na početku vašeg odnosa, što će se naročito primijetiti u posljednjoj dekadi mjeseca. Ako ste slobodni, pred vama je još jedan mjesec kada ćete moći da birate na koju ćete stranu, jer će minimum dvije osobe biti u vašoj blizini. Sam početak mjeseca donosi prvu šansu, onda tokom druge dekade možete obnoviti jedan emotivni kontakt i imate još jednu ljubavnu priliku tokom treće dekade marta. U prevodu – kako god se okrenuli, nekako na ljubav nalijećete, samo u različitim oblicima! Vi izaberite šta vam srcu drago.

Zdravlje. U potpunosti ste se probudili i nemate namjeru da sada stanete. Vrlo je pohvalno što su mnogi od vas okrenuti nekom zdravijem režimu ishrane, što ste u pokretu i što se trudite da zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Generalno gledano, ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema tokom ovog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info