Vaga: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Naporan je ovaj mjesec u koji ulazite – retrogradni Jupiter je u vašem znaku pa su želje i očekivanja veliki, preveliki, a vaša vladarka takođe ide unazad, što označava da je trud svakodnevan, a rezultatima nikako da budete zadovoljni. Na sve ovo, vi teško uspijevate da se uklopite sa drugima, jer imate trenutno više energije od njih, više volje i sposobnosti i niko ne može da prati vaš tempo. Komunikacija sa saradnicima će biti promjenjiva, a sami nećete moći da izgurate sve pa će dolaziti do napetih situacija. Finansije jesu stabilne, ali je to daleko ispod onoga što smatrate da zaslužujete.

Ljubav. U vaše emotivne relacije je potrebno da uložite više truda nego inače. Ovo ne važi samo za vas, već i za emotivnog partnera, jer se vidi da ćete oboje biti skloni da budete samoživi i da se povlačite u sebe. Vladarka vašeg znaka ide unazad u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, što znači da ćete mnogo toga iz prošlosti ponovo iznijeti na dnevni red, preispitivati odnos, a bićete skloni i tome da ishitreno donosite neke odluke, isprovocirani ponašanjem voljene osobe. Očekivaćete da se partner više trudi, dok će njegovo ponašanje biti u potpunosti suprotno – povlačiće se, što vi možete doživjeti kao da ga je baš briga za vaš odnos. U suštini, pred oboma je u martu komplikovan zadatak očuvanja stabilnosti odnosa, što će naročito biti potencirano tokom treće dekade mjeseca. Slobodni, konjukcija vaše vladarke, prvo sa Merkurom pa sa Suncem, govori o mogućnostima da se u vašem životu pojave osobe ili iz prošlosti ili pak neko s kim svoju priču niste u prošlim životima do kraja ispričali. Karmičko-sudbinski uticaj sada u potpunosti vlada kada je ljubav u pitanju pa očekujte u svakom slučaju nešto što će vas iz temelja prodrmati.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je uglavnom srednje žalosna, a vi lično kao da ćete raditi protiv sebe. Ne možete da se odreknete nekih loših navika, namećete sebi žestok životni tempo i dovodite se do granice iscrpljenosti. Ono što vam je pod hitno potrebno jeste da se krećete, da boravite na svježem vazduhu, da usvojite neke dobre navike, da se odmarate dovoljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info