Strijelac: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. U prvom dijelu mjeseca sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i saradničke odnose biće pritisnuto teškim i komplikovanim okolnostima, a moguće je da nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nesporazumi, konfuzije, zastoji u već započetim projektima – pripremite svoje živce i strpljenje. Tokom drugog dijela mjeseca stoji vam donekle bolja situacija, ali ćete i dalje morati da budete dosta oprezni i pažljivo proračunate svaki svoj korak. Pritisci od partnera će postati posebno aktuelni u posljednjim danima ovog mjeseca. Nemojte u tom periodu povlačiti neke poteze zbog kojih biste se kasnije kajali. U finansijskom segmentu – promjenjivi prilivi i dosta troškova.

Ljubav. U prvom dijelu mjeseca, u vašim emotivnim relacijama može biti zaista ozbiljnih i problematičnih situacija. Voljena osoba i vi se nećete razumjeti, oboje ćete biti skloni da čvrsto držite svoju stranu i da ne popuštate. U drugom dijelu mjeseca može doći do oporavka odnosa, do veće usklađenosti i pokušaja da ponovo u vašu vezu vratite emociju i strast koji su isparili bez traga. Ipak ni tada nećete moći da budete u potpunosti mirni, jer vam je zadnja sedmica mjeseca pripremila još jednu “zamku” – može doći do velike rasprave i burne svađe koja bi u nekim relacijama mogla dovesti čak i do prekida. Ukoliko ste slobodni, retrogradna Venera se vraća kroz vaše polje ljubavi tokom cijelog ovog perioda. Neka bivša emotivna priča se može obnoviti u svom njenom sjaju, a strast koja vas bude obuzela neće moći da se kontroliše. U kom pravcu će ova priča ići, tek će pokazati vrijeme. Generalno, ako nemate namjeru da se vraćate u prošlost, mart mjesec vam nudi super mogućnosti za neobavezne kontakte i uživanje u “lakim” pričama.

Zdravlje. Generalno će zdravstvena situacija kod vas biti promjenjiva, a ulaskom Marsa u vaše polje zdravlja tokom druge dekade, možete dodatno osjetiti pad energije. Generalno će vam grlo biti jako osjetljivo pa ćete sigurno “zakačiti” makar par prehlada, moguće i koju virusnu infekciju. Stariji pripadnici znaka moraju da obrate pažnju na holesterol, generalno na krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info