Škorpija: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Iskreno rečeno, vi smatrate da što se poslovnog segmenta tiče, zaslužujete baš, ali baš mnogo. Opet i sami vidite da to uglavnom nekako ostaje na vašim željama, a da u realnosti morate da radite od jutra do sutra, da vječito nešto žurite i da, generalno, nimalo niste zadovoljni. Imaćete nekih lijepih, solidnih prilika tokom ovog perioda, ali sve će to ići uz vaše veliko angažovanje i još veće nerviranje. Tokom treće dekade imaćete i pravi mali “okršaj” u neposrednom poslovnom okruženju – vjerovatno će tenzije sa kolegama eskalirati. Po pitanju novca – srednje zadovoljni, ništa naročito.

Ljubav. Tokom prve polovine mjeseca, u vašim emotivnim relacijama će biti još koliko toliko normalna situacija, dok poslije toga ulazite u fazu niti jedno s drugim niti jedno bez drugog. I to što budete funkcionisali “normalno” biće uglavnom na mišiće, a tek kada pređete u drugu fazu nećete znati šta vas je snašlo. Vi na jednu, partner na drugu stranu. I u komunikaciji ista stvar – vi o klin, voljena osoba u ploču. U prevodu, distanca koja raste iz dana u dan. Ono što vam je neophodno jeste da makar pokušavate da održite normalan odnos, da funkcionišete makar po nekim osnovnim pitanjima, da nađete vrijeme za zajedničke momente ili “ode mast u propast”. Slobodni, neke vas “stare ljubavne strelice” mogu pogoditi ponovo u srce i to naročito tokom drugog dijela mjeseca. Da li će od tih ponovljenih pokušaja biti neke naročite ljepote, to ćete tek vidjeti. Iskreno, nismo optimistični. U suštini, više vam se isplati da tokom marta budete solo, a da imate samo povremeno neke neobavezne susrete i avanture, jer vam je to otvoreno bez ikakvih problema. Za pravu ljubav bolje sačekajte.

Zdravlje. Naglašeno polje zdravlja tokom cijelog mjeseca govori da biste ovim segmentom trebali ozbiljnije da se pozabavite. Imunitet je povuci-potegni, neke stare boljke se mogu ponovo aktivirati, a kod starijih će vjerovatno biti problema i sa pritiskom, sinusima, krvnim sudovima. Glavobolje će vas prilično često mučiti. Sve ovo zahtijeva da budete odgovorni prema sebi, da se pozabavite ishranom, rekreacijom, kvalitetnim odmorom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info