Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Naglašeno polje ličnosti tokom prvog dijela meseca ide vam u prilog pa se potrudite da u tom periodu uradite sve ono što je u vašoj moći, jer možete izbiti u prvi plan. Polje posla je prikazano kao dosta aktivno, što govori da će Ribe uspjeti da se u ovom mjesecu izbore za neke pozicije ili projekte koje dugo priželjkuju. Pošto se Venera vraća unazad kroz vaše polje posla i novca, naročito na ovo drugo obratite pažnju – vodite računa kada su investicije u pitanju, a pripremite se da može doći i do odlaganja kada je naplata potraživanja u pitanju. Računajte na nešto lošije odnose sa saradnicima tokom treće dekade mjeseca.

Ljubav. U prvom dijelu mjeseca kod vas je naročito naglašena emotivnost i potreba da vaše emotivne relacije budu stabilne i da se u njima osjećate sigurno, zaštićeno, voljeno. Partner će se, na svoj način, truditi da vam izađe u susret i pruži vam svu pažnju koju zaslužujete. Koliko ćete vi biti zadovoljni, to je već druga stvar, ali nećete moći da poreknete da se sve između vas dvoje odvija prilično korektno. U drugom dijelu mjeseca, voljena osoba je više okrenuta sebi, što vam i neće naročito prijati. Druga strana će, doduše, pokazivati i dalje pažnju, ali to će biti daleko od onoga što je vama potrebno, što može povremeno dovoditi do rasprava, naročito tokom treće dekade marta. Konkretno u tom periodu, nemojte baš “tjerati mak na konac”, jer to može dovesti do prilično burnih svađa. Ukoliko ste slobodni, ni vas ne može “zaobići” uticaj retrogradne Venere pa očekujte od druge dekade marta ozbiljniji kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ako pretenzija prema prošlosti nemate i želite nešto potpuno novo, onda obratite pažnju na poslovni segment – odatle vam ide jedna dosta zanimljiva emotivna priča.

Zdravlje. Za divno čudo, pratiće vas dosta dobra zdravstvena situacija tokom cijelog mjeseca. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste ishrana i počnite da razmišljate o promjenama u životnim navikama – usvojite one koje su dobre po vas, a nekih se konačno odrecite za sva vremena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info