Ovan: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Do kraja prve dekade marta vaš vladar, Mars, boraviće u vašem polju ličnosti i ovaj period biste trebali da iskoristite da kroz ličnu inicijativu i djelovanje proširite svoje saradnje, učvrstite ih dodatno, ali i otvorite neke nove, dugoročne projekte i poslove. Ulaskom Marsa u Bika, jednim dijelom vaša situacija postaje nestabilnija, statičnija i moguće je da ćete nailaziti na prepreke da biste ostvarili planirano. Posebnu pažnju obratite na segment finansija, koji će biti dosta promjenjiv – izvijesno je da će neki dugovi doći na naplatu, a trebali biste da vodite računa da se dodatno ne zadužujete, jer će uslovi biti nepovoljni po vas.

Ljubav. Ukoliko ste u vezi, vama je potrebno više slobode u odnosu, što partner trenutno ne može i ne želi da razumije. To ne znači da ćete flertovati sa strane niti koristiti slobodno vrijeme za neko ludovanje, već jednostavno dovoljno ste okupirani ličnim i poslovnim problemima i ne želite da vas još i voljena osoba opterećuje i non stop vam “skače po živcima”. Neka forma distanciranja, udaljavanja, i te kako će biti prisutna tokom ovog mjeseca, naročito u njegovoj drugoj polovini. Ni vi ni druga strana nećete se osjećati dobro zbog ovoga pa bi svakako bilo potrebno da se potrudite da nađete makar neki kompromis i zajednički jezik. Slobodni Ovnovi se mogu dosta zagrijati za osobu koja vuče neki emotivni “teret” ili je zauzeta. Moguće je čak da u početku neće biti u potpunosti iskrena prema vama, ali će ono što skriva vrlo brzo izaći na vidjelo. Neko od bivših emotivnih partnera može postati posebno aktivan u drugom dijelu mjeseca i, u prvom trenutku, možete biti “povučeni” onim što se dešava.

Zdravlje. Malo ćete se boriti sa stresom u prvom dijelu mjeseca, dok će tokom drugog dijela marta biti aktuelan povremen umor, bezvoljnost, laki gubici energije. Ipak, ništa od ovoga neće duže uticati na vaš zdravstveni status.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info