Lav: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Poslovna situacija će tokom marta biti u povuci-potegni fazonu. Prvu dekadu ćete vjerovatno provesti kao uspavani ni sami ne znajući šta i kako da uradite da biste poboljšali svoju situaciju. Malo ćete se promrdati tokom druge dekade, kada će već biti nekih pomaka nabolje, ali ni to vam neće dati potrebnu sigurnost. Treća dekada će otvoriti neke neočekivane šanse, koje biste trebali da prigrlite, jer bolje od ovoga trenutno ne možete. Ako imate aspiracije prema inostranstvu ili radite za strance, tu ćete muku mučiti i ni u jednom momentu nećete znati da li se saradnja nastavlja ili ne. Mars u drugom dijelu mjeseca ulazi u vaše polje karijere pa očekujte kontakte sa teškim osobama i sporo odvijanje planova.

Ljubav. Do ulaska u treću dekadu marta, tačnije do početka proljeća, vaši će emotivni odnosi biti sve samo ne stabilni i dobri. Voljena osoba i vi teško ćete pronalaziti zajednički jezik, vi ćete imati običaj da se povučete, ućutite i ostavite partnera da razmišlja čime vas je sada povrijedio ili uvrijedio. Jednostavno, vi lično nećete biti baš u potpunosti “svoji”. Prelaskom vašeg vladara Sunca u znak Ovna, mjesto gdje se osjeća egzaltirano, sjajno i blistavo, promijeniće se i atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Ljubav, a naročito strast, mogu se vratiti na velika vrata u vaš odnos. Moguće je da će neki od vas baš pred kraj marta odlučiti da sa voljenom osobom odu i na kraći put, koji će dodatno povoljno uticati na vašu vezu. Slobodni, konjukcija Sunca i retrogradne Venere u trećoj dekadi marta može u vaš život vratiti bivšeg partnera koji je i pored odvojenosti nekako ipak ostao u vašem srcu. Dobićete još jednu priliku da pokušate – iskoristite je, možda ovog puta prođete bolje! Generalno, slobodni će se probuditi tek od ulaska u treću dekadu marta, ali kada se probude – to će biti spektakularno! Očekujte veliki broj novih poznanstava i mnogo zanimljivih osoba oko vas.

Zdravlje. Sve dok je vaš vladar u znaku Riba, što znači do 20. marta, vaša će energija biti smanjena, često ćete biti bezvoljni i uspavani, a ni imunitetom nećete moći da se pohvalite. Tokom treće dekade dolazi do poboljšavanja zdravstvenog stanja, a mnogi od vas će u tom periodu krenuti na rekreaciju ili makar češće boraviti na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info