Jarac: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Jupiter je u polju karijere, pozicije retrogradan, a i vladarka ovog polja, planeta Venera, kreće se unazad kroz znak Ovna. Iako ćete smatrati da je pravi trenutak da napravite neke promjene, jer vas već opterećuje statična situacija u poslovnom segmentu, ovo baš i neće funkcionisati na onaj način na koji biste željeli. Možda je sada pravi momenat da ipak sebe usmjerite na neku drugu stranu, na proširenje trenutnih poslovnih dogovora, na završavanje zaostataka, na ostvarivanje novih kontakata ili na planiranje projekata koje ćete pokrenuti u narednom periodu. Što se finansija tiče, uspjećete da naplatite neka zaostala potraživanja, a nisu vam loši ni prihodi od dodatnih angažmana.

Ljubav. I pored generalno komplikovane situacije u vašim porodičnim i emotivnim relacijama, ipak ćete se i vi i partner maksimalno truditi da održite koliko toliko korektan odnos. Ovo ne znači da će vam cvjetati ruže i da će sve “prštati” od ljubavi, ali makar ćete biti odgovorni jedno prema drugom, kao i prema vašoj vezi. Nećete dozvoliti da se sve ono što ste toliko dugo gradili rasprši, već ćete junački zajedno pokušavati da savladate sve tegobe i unaprijedite svoj odnos. Daleko od toga da će vam sve ovo biti lako, ali ipak moći ćete na kraju mjeseca da kažete da ste prilično zadovoljni vezom sa partnerom. Slobodni, planeta Venera vlada vašim poljem ljubavi, a pošto se u ovom mjesecu kreće retrogradnim hodom, više je nego izvijesno da ćete neke propuštene emotivne prilike moći ponovo da pokrenete, ali i da obnovite kontakte sa partnerima iz prošlosti. Kod nekih od vas će tokom druge dekade doći i do novog poznanstva koje će biti vrlo intenzivno – ako sa ovom osobom uspijete da “izgurate” naredni period od par mjeseci, ova bi se priča mogla pretvoriti i u trajnu vrijednost u vašem životu.

Zdravlje. Imunitet će vam biti promjenjiv, ali generalno neke veće tegobe možete osjetiti tek u drugom dijelu mjeseca i uglavnom će to biti prolazne virusne infekcije, koje će “protutnjati” kroz vaš organizam. Kod starijih pripadnika znaka posljednja dekada marta može donijeti smetnje sa pritiskom ili jače glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info