Djevica: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. U polju posla, Jupiter koji vlada vašim partnerstvima, ide unazad, a i sama vladarka polja posla i novca, Venera, takođe se kreće retrogradnim hodom. Poslovni dogovori, partnerstva i saradnje mogu proći neku vrstu preispitivanja. Evidentno je da će biti potrebno da se uvedu neke promjene da biste mogli da nastavite nesmetano zajedničku saradnju pa se potrudite da budete spremni na kompromisna rješenja. Ukoliko budete čvrsto insistirali na svojim stavovima, možete doći u ozbiljniji problem i to naročito tokom treće dekade mjeseca. Novac će u ovom mjesecu nešto sporije dolaziti do vašeg novčanika.

Ljubav. U prvom dijelu mjeseca dosta će statičnosti biti u vašim emotivnim relacijama. Partner i vi ćete funkcionisati dosta korektno, ali svako od vas će biti više obuzet nekim svojim poslovnim ili finansijskim planovima i uglavnom ćete zajedničko vrijeme provoditi, za vaš ukus, previše monotono. Fino je voljeti se i šaputati nježne riječi na jastuku, ali ako se vaši susreti budu pretvorili baš samo u to, vi ćete početi da se osjećate nemirno i željeti da razbijete ovu svakodnevnicu koja počinje da vas opterećuje. Ulaskom vašeg vladara u znak Ovna počećete da podstičete voljenu osobu na akciju, na neka dešavanja, na zajedničke izlaske, a što baš neće biti objeručke prihvaćeno sa njene strane. Razmimoilaženje u načinu na koji gledate vezu može postajati sve jače kako dani budu odmicali i tokom posljednjih sedam dana marta očekuju vas i prve napete situacije sa partnerom. Slobodni, konjukcija vašeg vladara Merkura i retrogradne Venere tokom druge dekade marta može vam u život vratiti seksualno-emotivnu priču iz prošlosti. Generalno, tek tokom treće dekade marta slobodni bi mogli da se zaljube i to na jedan buran način, u osobu koju upoznaju preko segmenta prijatelja.

Zdravlje. Energetske snage vašeg organizma će biti dosta promjenjive tokom ovog perioda. Možete imati jače padove imuniteta tokom prvog dijela mjeseca, dok ćete u drugom biti skloni da se iscrpljujete i “gurate” sebe do krajnjih granica. Kod starije populacije će biti aktuelni problemi sa venama, krvnim sudovima i velika variranja pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info