Blizanci: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Prvi dio mjeseca će biti nešto “tiši” u poslovnom segmentu i vjerovatno ćete ovaj period iskoristiti kroz pripremu i planiranje nekih budućih koraka. Od drugog dijela marta već ulazite u ozbiljne akcije, tempo dešavanja će biti brz, ali će dosta toga ići u vašu korist. Neki od vas će željeti i da se okušaju u novim poslovima i posebno treća dekada mjeseca može donijeti šanse i prilike za promjenu. U poslovnim partnerstvima povremeno će baš ta treća dekada biti burna i u tom periodu biste trebali da se čuvate ishitrenih poteza i odluka. Eventualni prekidi saradnji neće biti trajnog karaktera, ali za svaki slučaj povucite malo ručnu kočnicu i radite hladne glave.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom će tokom marta vrlo često biti “na ivici” i ono što vam je sada zaista bitno, ukoliko imate namjeru da održite postojeću vezu, jeste da pokušate da riješite probleme kojih će biti više nego inače. Partner će biti standardno težak, konstantno pokušavajući da vam nametne odgovornost za postojeće probleme i tvrdiće da on radi samo za dobro vašeg odnosa, dok se vi ponašate nepouzdano i promejnjivo. Da se ne lažemo, nisu te tvrdnje u potpunosti neistinite, ali vama će smetati to što druga strana ne prihvata i dio svoje odgovornosti. Posebno problematična se može pokazati treća dekada marta, kada ćete vi lično biti na granici da prekinete postojeći odnos. Jedino što vam možemo savjetovati jeste da pokušate da održite koliko toliko zadovoljavajuć kontakt sa partnerom i da oboje skrenete misli kroz pojačane izlaske i druženja sa prijateljima ili neki kraći put koji će vas opustiti oboje. Ukoliko ste slobodni, kod vas će situacija biti vrlo “šarena”. Neki od vas će ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom i, iako se ovo vjerovatno neće ponovo pretvoriti u vezu, donijeće vam neku vrstu olakšanja, dobrog osjećaja i zadovoljstva. Slobodni će, naročito tokom drugog dijela marta, ostvariti brojne nove kontakte i poznanstva i moguće je da će u jednom trenutku sjediti i na dvije stolice.

Zdravlje. Zdravstveni segment je tokom marta promjenjiv. Ipak, izraženije se tegobe mogu javiti tokom drugog dijela, kada vam stoji pad imuniteta. U tom periodu biste mogli imati problema i sa spavanjem. Promjene vremena neće pozitivno uticati na one koji imaju hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info