Bik: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Moraćete dosta toga da riješite iz prošlosti, da izađete na kraj sa zaostalim obavezama, da napravite drugačije dogovore sa postojećim saradnicima, jer postajete svjesni da trenutni ne daju prave rezultate. Imaćete osjećaj da stvari počinju jače da se pokreću početkom druge dekade, ali ćete ubrzo shvatiti da ništa ne možete preko noći da pokrenete – za svaki dogovor ili odnos sa saradnicima biće vam potrebno dosta truda i napora. Treća dekada može donijeti veću aktivnost konkurencije, može doći do nekih iznenađenja i naglih preokreta i u tom biste periodu trebali da kontrolišete svoj nastup prema drugima.

Ljubav. Venera, planeta koja vlada vašim znakom, kreće retrogradnim hodom početkom mjeseca. Zauzeti Bikovi će pokušavati da nadoknade propušteno kada su njihovi partneri u pitanju, trudiće se da obnove bliskost, razumijevanje pa i strast. Problema u odnosima će definitivno biti, jer vaš partner će biti sklon da svoje interese stavi na prvo mjesto, naročito tokom prvog dijela marta. Izgledaće kao da vas dvoje ne uspijevate da pronađete zajednički jezik, da dolazi do distanciranja, ali ovo treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu i ne dozvoliti da se udaljavanje nastavi. Tokom drugog dijela marta voljena osoba će imati više “sluha” za vaše potrebe i želje i, u suštini, vi ćete u tom periodu ipak konce dešavanja preuzeti u svoje ruke. Ako ste slobodni, tokom druge dekade ovog mjeseca počinju da se dešavaju zanimljive stvari u vašem emotivnom životu. Zbog jako naglašenog polja tajni, moguće je da će se u početku odnos sa osobom koja vam je privlačna odvijati daleko od radoznalih očiju. Nadajmo se samo da ovo nije iz razloga što je druga strana zauzeta ili što još uvijek nije završila sa prethodnom emotivnom pričom.

Zdravlje. Pad energije i imuniteta će biti evidentan, što se jače može odraziti na vaše zdravlje tokom druge i treće dekade mjeseca. Sve više ćete osjećati potrebu da se riješite nekih štetnih navika, vezanih za ishranu, ali i za zavisnosti – od lijekova, cigareta, alkohola.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info