Dnevni horoskop za 27.02.2017.

0

Ovan

OvanMnogo toga odvlačiće vam pažnju od ljubavne veze. Neke riječi ili sumnje navešće vas da se ponašate protivno glasu razuma. Bićete sumnjičavi prema partneru, smatrati da vas nedovoljno voli ili da vam je nevjeran. U večernjim satima bićete mnogo objektivniji nego tokom dana i shvatiti da su vaše slutnje neutemeljene.

 

Bik

BikLjudi koji su uznemireni ili nesrećni obraćaće vam se radi savjeta ili smirenja. Vaš će ih intuitivni uvid i oštroumnost uvjeriti da neke stvari vidite bolje nego oni. Ako je u vašoj vezi došlo do zahlađenja, prisjetite se osjećanja koja ste gajili prema partneru u prvim danima poznanstva, jer će vam to pomoći da je ponovno osvojite.

 

Blizanci

BlizanciUkoliko precijenite svoje snage, poslovi će krenuti u pogrešnom pravcu. Imajte na umu da ponekad uz manje truda, možete postići više. Ako vam je veza u krizi, pazite da svojim ponašanjem ne pogoršate odnos. Samci, pripazite da vas ne zavede neiskrena i nemoralna osoba. Ne hrlite joj u zagrljaj dok niste sigurni kakva je.

 

Rak

RakVaša ljubavna reputacija biće u porastu pa iskoristite naklonost osoba suprotnog pola – pravi je trenutak za inicijativu. Slobodni bi se mogli zaljubiti, a oni u braku više će izlaziti i zabavljati se bez partnera. Na poslovnom planu otvoriće vam se zanimljive mogućnosti. Opcija vezana za inostranstvo mogla bi biti najprihvatljivija.

 

Lav

LavNećete baš najspretnije rukovati novcem. Posudićete novac prijatelju ili ćete previše novca potrošiti na nepotrebne sitnice. Odnos s partnerom je buran. Imate osjećaj da jedno drugom crpite energiju, ali čim niste zajedno, jedno drugom jako nedostajete. Samci bi se mogli naći u vrtlogu nove ljubavne priče.

 

Djevica

DjevicaIscrpljivaće vas intelektualni rad, čemu će kumovati nemogućnost održavanja koncentracije. Ipak, raspolagćete priličnom tjelesnom snagom pa ćete dobro podnositi stres i cjelodnevni napor. U ljubavi budite izravniji. Objasnite partneru da su osjećanja koja gajite prema njemu stabilna i iskrena.

 

Vaga

VagaPoslovi će se zahuktati, a rokovi biti tijesni. Prebacite dio obaveza i na druge, jer ne možete sve sami. Neka vas u tome ne spriječi ponos. Početak nove veze biće vrlo uzbudljiv. Teško ćete kontrolisati osjećanja, ali biće vam lakše kad shvatite da se i druga strana osjeća slično.

 

Škorpija

ŠkorpijaRazveseliće vas rasplet problematične situacije, kao i neočekivano poboljšanje na poslovnom planu. Ostavljaćete utisak snalažljive osobe. Bićete u prilici podučiti nekoga nečemu ili savjetom pomoći. Ljubavni život sve je bolji. Bez problema ćete osjećati partnerovo raspoloženje i uveseljavati ga malim znakovima pažnje.

 

Strijelac

StrijelacBudite spremni na ustupke i neke ne baš ugodne razgovore. Nipošto ne ulazite u rasprave s onima koji su poznati kao svadljivi ljudi. Zbog teškoća u porodičnom krugu, mogli biste odgoditi planirane obaveze. Ne očekujte mnogo od ishoda jednog razgovora. Danas se radije posvetite sebi i ugodite sebi bez griže savjesti.

 

Jarac

JaracPravićete planove za druženje s prijateljima, večernji izlazak ili planirati putovanje. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite se odazvati na pozive. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, uspješno ćete obaviti zadatke koji vam inače predstavljaju problem.

 

Vodolija

VodolijaPokušaćete se udaljiti od svega što vas opterećuje i zabrinjava. Moraćete riješiti napet odnos s članom porodice, ali shvatićete da druga strana želi sudjelovati, što će olakšati rješavanje napetosti. Imaćete uspjeha u svemu što budete činili. Uživaćete u osjećaju da ste u centru pažnje i oduševiti sagovornike svojim humorom.

 

Ribe

RibeRaspoloženje će vam biti dobro, a povišen nivo energije i nemir iziskivaće prikladan ventil. Bavljenje sportom, izlasci i druženje s različitim ljudima biće vam od velike pomoći. Pratite glas intuicije u svim situacijama, a posebno u ljubavi i prilikom donošenja odluka. Ostavljaćete upečatljiv utisak na okolinu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info