Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Posljednjeg dana protekle sedmice imali ste pomračenje Sunca i mlad Mjesec u polju posla i novca. Vodolije ulaze u jedan duži vremenski period koji će donijeti velike promjene u ovom segmentu. Što se ove sedmice tiče, od prvog dana krećete burno u dešavanja. Tenzija je velika, vi ste pritisnuti sa svih strana, ali mora se priznati da uspijevate da uhvatite korak sa situacijama koje vam se nameću. Sa svih strana pozivi, zatrpani ste elektronskom poštom i porukama, a telefon nećete ispuštati iz ruku. Burno, ali produktivno!

Ljubav. Od ljubavi ste vi digli ruke. Jasno vam je da ste u nekoj fazi kada se ne pojavljuju ozbiljne emotivne prilike i kada dobijate “na tacni” samo ono što je neobavezno, nesigurno, što vuče na povremene seksualne kontakte. Pa dobro, šta sad? Ili se sklanjajte ako vam nije do toga ili uletite u jednu takvu priču i makar “razmrdajte” svakodnevnicu koja već postaje bljutava i bez ikakvih dešavanja. Samo nemojte da vas previše povuku strasti pa da se zaljubljujete. U vašim emotivnim relacijama nikakvih problema nema. Pošto vi niste navikli da sve ide kako treba, moraćete da pronađete način da napravite neku situaciju koja će i vas i voljenu osobu izbaciti iz takta. Možda ćete malo flertovati, a možda ćete optužiti partnera da nije iskren prema vama.

Zdravlje. Više povedite računa o ishrani, jer vam je stomačni dio prilično osjetljiv. Kod starijih pripadnika znaka moguće su prehlade, ali prolaznog tipa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info