Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Venera, planeta koja vlada vašim znakom, ove je sedmice stacionarna i kreće retrogradnim hodom u znaku Ovna i vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Preispitujete postojeće saradnje, a svakako primjećujete da komunikacija sa saradnicima nije zadovoljavajuća i da je teško napraviti pravi dogovor. Možda bi bilo dobro da u ovoj sedmici više pažnje obratite na svakodnevne obaveze, kao i da ispravite nešto za šta ste primijetili da ne funkcioniše kako treba. Nove saradnje sada neka ostanu samo na nivou planova i razmišljanja.

Ljubav. Ako ste slobodni, možda ni vi u ovom periodu ne znate šta želite. S jedne strane, voljeli biste da vam se desi neka emotivna priča, da vas ljubav pomakne iz statičnosti u kojoj ste, da ponovo osjetite onu buru i leptiriće u stomaku. S druge strane pak kao da ste nekako trenutno dovoljni sami sebi i ne možete da zamislite da imate partnera kojem ćete morati da se prilagođavate ili da se odreknete jednog dijela svoje slobode. U suštini, ono što vam je sada potrebno jeste neobavezna priča pa će neki od vas otići baš na tu stranu. U emotivnim vezama, malo ste se primirili, zastali, čisto da biste sebi dali vremena da razmislite kako funkcionisati dalje sa voljenom osobom. Malo vam je već muka od nekih situacija i potrebna vam je promjena.

Zdravlje. Pokušavate da promijenite neke životne navike, da se više posvetite stanju svog organizma, ali to sada dosta traljavo funkcioniše.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info