Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava, Merkur, u znaku je Riba gdje nema snagu i mogućnosti za konkretizaciju onoga što je vama potrebno pa očekujte da sedmica pred vama donese zastoj, kočenje u dogovorima, odlaganje onoga što je već započeto ili nejasna i konfuzna obećanja za koja je pitanje da li će uopšte biti ispunjena. Sve će vas ovo nervirati, a “ulje na vatru” će vam sipati i gomila nekih sitnih obaveza kojima ćete biti zatrpani, bukvalno, preko noći. Samo polako, jer ni ovo neće trajati vječno.

Ljubav. Venera u vašem polju ljubavi ove je sedmice stacionarna i kreće retrogradnim hodom. Kod slobodnih Strijelaca sada postoje dvije mogućnosti – sigurno je da postoji nov emotivni interes ili biste ovo prije mogli nazvati nov seksualni interes, jer više vuče na neobavezne susrete i jake strasti. S druge strane, mnogi od vas su radi da se okrenu prošlosti i obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerom. Na koju ćete vi lično stranu, to je već pitanje. A možda izaberete da odete i na obje. U emotivnim relacijama, pomračenje Sunca i mlad Mjesec u polju doma, govore o postavljanju odnosa na neke potpuno drugačije osnove. Neke će situacije krenuti ka razrješavanju, a vi ćete u sebi pronaći snagu da konačno stavite tačku na neke stvari.

Zdravlje. Potrebno je da provodite više vremena na svježem vazduhu, suviše ste se ulijenili, otromboljili. Bacite se makar na šetnju ako već ne želite neku jaču fizičku aktivnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info