Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Naglašena je kreativnost, gomila novih ideja koja vas zaokuplja i koja vas “tjera” da napravite neke velike promjene u poslovnom segmentu. Ne možete sve odjednom da ostvarujete pa dobro razmislite šta ćete od ovih svojih planova “pogurati”. Imate konstantan problem sa manjkom vremena, jer ste razvučeni na sto strana odjednom, a čini vam se da rezultati ne idu u korak sa vašim trudom. Samo polako i to će doći na dnevni red, vi za sada nastavite ovim tempom i ne dozvolite sebi da se nervirate zbog nekih sitnih trzavica sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec koji su se dogodili u nedjelju, u vašem polju ljubavi otvaraju duži period u kojem će doći do velikih promjena na emotivnom planu. U ovoj je sedmici već i te kako moguće započeti neku priču koja će krenuti kroz veliki zanos, romaniku i možda dašak tajnosti i koja će vam svakako donijeti ogromnu količinu uživanja. Da li će trajati ili ne, zavisi od mnogo faktora, ali će bar ovi početni momenti biti izuzetni. Emotivni partner, prikazan stacionarnom pa retrogradnom Venerom, u ovoj sedmici počinje da obraća mnogo manje pažnje na vas nego do sada. Kao da se distancira, možda sklanja od vaših promjena raspoloženja i više se okreće sebi. Pokušajte da razgovarate, dok ne dođe do većeg jaza između vas dvoje.

Zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka moguće je ponovno aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađe Škorpije neka pripaze – možete se povrijediti, posjeći, bilo na radnom mestu bilo prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, čak i u kuhinji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info