Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Promjene će u narednom periodu biti aktuelne i u poslovnom segmentu. Sunce i Merkur u vašem polju ličnosti sada vam daju snagu da izbijete u prvi plan. Neki ljudi na koje ste računali sada vam pružaju svoju pomoć, iako ćete na realizaciju toga morati da sačekate još par sedmica. Ipak, svjesni ste da ste dobili jednu izuzetnu priliku. Kod nekih će postati aktuelne i promjene radnog mjesta, koje se neće dogoditi odmah, već tokom marta mjeseca, ali sada dolazi do konkretnih razgovora po ovim pitanjima.

Ljubav. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec desili su se u vašem polju ličnosti. Budite sigurni da je pred vama duži vremenski period kada ćete na dosta drugačiji način funkcionisati u emotivnom segmentu i kada ćete imati dovoljno snage da promijenite situacije u kojima ste. Sa emotivnim partnerom ćete pokušavati da u ovoj sedmici ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju, ali će dosta toga ipak ostati nejasno i nedefinisano. Ipak, ovo je samo početak, ne odustajte od onih promjena koje želite da napravite. Ukoliko ste slobodni, nova osoba dolazi u vaše okruženje, ali je još uvijek samo jedno tiho prisustvo, bez velike inicijative. Ipak, prija vam što osjećate da ste na istim talasnim dužinama i uživaćete u razgovorima sa njom.

Zdravlje. Pojačajte ishranu, promijenite neke navike, jer vam je to sada potrebno da biste se osjećali, ali i izgledali, dobro. Više tečnosti, naročito čajeva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info