Rak: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Samo ste jednim dijelom zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ne dopada vam se što vrlo često nailazite na blokade, na neka prolongiranja u vašim planovima i što u sve morate da ulažete mnogo više truda nego inače da bi donekle korektno funkcionisalo. Venera kreće retrogradnim hodom u vašem polju karijere i možda biste trebali da obratite pažnju na ono što ste zapostavili ili gurnuli u drugi plan. U dogovorima se potrudite da budete jasni i koncizni i ne rasipajte se previše na detalje.

Ljubav. Osoba koja vam se dopada na mnogo otvoreniji način pokazuje svoju zainteresovanost za vas pa nije ni čudo što je moguće da već u prvoj polovini sedmice dođe do dogovora za susret. Moguće je da se vi pribojavate da ovo ne bude još jedan od vaših ljubavnih promašaja pa se nećete postaviti u potpunosti otvoreno prema drugoj strani. Od sredine sedmice ulazite u jedan period koji vuče velike strasti i uživanje pa iskoristite ove dane do maksimuma. U vašim emotivnim relacijama, sve ono vezano za vaš odnos sada sagledavate na potpuno drugačiji način. Više ćete se usmjeriti na sebe i na ono što je vama od važnosti, a manje biti spremni za prilagođavanje i kompromis. Voljena osoba je dosta čvrsta po nekim stavovima, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to.

Zdravlje. Mogući su problemi sa kožom kod mlađe populacije Rakova. Što se starijih pripadnika znaka tiče, razmislite da uvedete neke nove životne navike koje će vam poboljšati zdravstveni segment.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info