Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Početkom sedmice još uvijek se mogu osjećati “odjeci” turbulentnih dešavanja koja su vas pritiskala u prethodnim danima. Ipak, vrlo brzo će se poslovni tokovi vratiti u normalu, a donekle poremećeni odnosi sa poslovnim partnerima i saradnicima počeće da se smiruju i sređuju. Razmišljaćete o jednoj poslovnoj ponudi koja je došla do vas, sabirati i oduzimati, ne želeći da donosite bilo kakvu odluku na brzinu. Posebnu pažnju posvetićete kontaktu sa dugogodišnjim saradnicima ili sa stranim partnerima.

Ljubav. Slobodni Ovnovi su u ovom periodu u velikom emotivnom zanosu. Osoba koja vam privlači pažnju i koja okupira vaše misli djeluje romantično, nježno, krhko, obavijena velom misterije i nećete dugo čekati da joj pokažete koliko vas zanima. Moguće je da ćete u nekom kasnijem periodu shvatiti da ste očekivali previše od svega ovoga ili da ste imali ružičaste naočale na nosu, ali bar za sada – uživajte. Venera, koja vlada vašim partnerskim odnosima, ove je sedmice stacionarna i sprema se za svoje retrogradno kretanje pa će se ovo na odnos sa voljenom osobom odraziti kroz neku formu zastoja koji će postajati sve očigledniji kako dani budu prolazili. Pošto više ne želite i ne možete da se nervirate zbog ovakvih situacija, povući ćete se malo u sebe da dobro razmislite o svemu.

Zdravlje. Psihička opterećenost i jak odliv energije zahtijevaju od vas da više pažnje posvetite sebi. Mogući su problemi sa spavanjem, često umor. Kod starije populacije dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info