Lav: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Jasno vam je da su velike promjene, koliko god ih vi željeli, sada nemoguće pa ćete se zadovoljiti nekim malim pobjedama, rješavanjima problema na dnevnoj bazi. Trudite se da budete korektni prema osobama sa kojima radite i sarađujete, mada vam to prilično teško pada u ovoj sedmici, jer neki od njih pokazuju zaista enormno velik nivo nedogovornosti i bahatog ponašanja. Ipak, spremni ste da sačekate svojih “pet minuta”. Neke situacije koje su vas zbunjivale ili vam unosile neizvijesnost, počeće da se rješavaju od drugog dijela sedmice.

Ljubav. Ono što vi nazivate velikom zaljubljenošću, vjerovatno je samo trenutni zanos. I te kako je moguće da u ovom trenutku na nosu imate ružičaste naočale pa ni ne možete na pravi način sagledati ni osobu koja vam se dopada niti njen karakter i namjere. Ipak, pošto su definitivno lijepi dani pred vama, koristite ih sada, a kasnije ćete vidjeti u kojem pravcu ova priča ide. U odnosu sa emotivnim partnerom sada je zaista potrebno da pokušate da riješite neke dileme iz proteklog perioda. Nemojte se sklanjati od razgovora, a pogotovo nemojte zanimaciju ili utjehu tražiti na drugoj strani, jer vas neki naoko bezazleni flert može “povući” i očas posla se možete naći u tajnoj priči. Odnos sa voljenom osobom je ionako na klimavim nogama, ne uzdrmavajte ga dodatno.

Zdravlje. Promjene vremena djeluju vrlo čudno na vas – umjesto da vam donesu više živosti i energije, vi ste u nekoj minus fazi i mrzi vas da se pomjerite s mesta. Kod starijih pripadnika znaka mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info