Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u polju pokreta, komunikacije i dogovora otvoriće pred vama period kada ćete željeti, ali i moći da napravite neke ozbiljnije pomake u poslovnom segmentu. No, za sada to ide dosta traljavo i čini vam se da nikako ne uspijevate da napravite konkretnije dogovore sa poslovnim partnerima. Sve to krene kao vrlo obećavajuće, da bi ubrzo došlo do nekog rasipanja, izvrdavanja dogovora ili obećanja koja ostaju da vise u vazduhu. Neka poslovna ponuda sada može doći do vas, ali vi niste sigurni koliko je druga strana ozbiljna i oklijevaćete da je prihvatite.

Ljubav. Vladarka polja ljubavi, planeta Venera, ove sedmice je stacionarna i kreće retrogradnim hodom. Mnogi od vas će početi da razmišljaju o prošlosti, da preispituju bivše emotivne veze i greške koje su pravili u njima ili da se sa sjetom sećaju partnera iz mlađih dana. Pojedini Jarčevi počeće ozbiljno da kuju planove da obnove komunikaciju sa nekim ko im je ranije bio drag. Što se noviteta tiče, tu nekih sitnih komunikacija i susreta ima, ali za sada ništa od toga ne ide u pravcu ozbiljnije priče. U vašim emotivnim relacijama trenutno kao da ste odnos sa partnerom gurnuli negdje u zapećak i više ste se okrenuli sebi i svojim planovima, najviše poslovne prirode. Bliskost i ljubav trenutno nisu najjači između vas dvoje i na to bi trebalo obratiti pažnju na vrijeme.

Zdravlje. Generalno, zdravstveni segment je prilično dobar. Kod starijih Jarčeva su moguće prehlade ili blaže virusne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info