Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Merkur, vladar vašeg znaka, trenutno je u Ribama i vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Dosta toga u poslovnom segmentu je sada nejasno i konfuzno, vi pokušavate da realizujete neke projekte ili ostvarite dogovore, ali to uglavnom ide traljavo. Teško je pronaći zajednički jezik, jer nikako ne uspijevate da se usaglasite po nekim, zaista beznačajnim, stvarima. No, ono što je bitno jeste da nećete dozvoliti da vas sve ovo zaustavi – nastavljate dalje onako kako ste isplanirali. Korektniji odnosi sa šefovima.

Ljubav. Iako vas drugi neopravdano smatraju suviše racionalnima i hladnima, kada je ljubav u pitanju, imate i vi svoje momente kada se u potpunosti “pogubite” i kada ne znate gdje vam je glava. Tako i ovaj period Djevicama donosi mogućnost ulaska u jedan odnos koji će biti pomalo nedefinisan, ali koji će vam donijeti veliko uživanje i zanos. Ova osoba nije u potpunosti otvorena prema vama, ali i vi dosta toga čuvate za sebe – trenutno vam je oboma samo važno da ono što se dešava i potraje. Kod onih koji su u emotivnim vezama, treba se usmjeriti na jačanje prisnosti i bliskosti sa voljenom osobom. Nemojte izbjegavati razgovore i o neprijatnim temama. I nikako nemojte dozvoliti sebi da se uplićete u flertove sa strane, jer vas mogu “povući”.

Zdravlje. Stres vam može poremetiti ritam spavanja, a mogu se javiti i problemi sa želucem i probavnim traktom. Kod starijih pripadnika znaka mogući su problemi sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info