Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Ulazite u ovaj period sa pomračenjem Sunca i mladim Mjesecom u polju karijere, koje vam donosi mogućnost da napravite neke korjenitije promjene i proširite svoj uticaj u poslovnom segmentu. Za sada nemate namjeru da žurite, jer vam je brzina u djelovanju samo donijela probleme u proteklom periodu pa ćete se malo povući, čisto da biste dali sebi vremena da razmislite o svojim budućim potezima. Od drugog dijela sedmice pred pojedinim Blizancima se otvara nova poslovna ponuda koju vrijedi razmotriti.

Ljubav. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ostavila je veliki utisak na vas i početna komunikacija je bila jako dobra, dajući vam nadu da ćete ovu osobu uspjeti da osvojite. Međutim, u ovoj sedmici dolazi do nekog zastoja u razgovorima koji ćete vi shvatiti kao njeno povlačenje ili nesigurnost. Ne donosite zaključke na brzinu, već dajte drugoj strani par dana vremena. Moguće je da je samo došlo do nakupljanja nekih obaveza ili problema kod nje pa iz tog razloga ne može da vam posveti dovoljno vremena. U vašim emotivnim relacijama dosta napetosti u protekloj sedmici ostavilo je traga na odnosu sa partnerom. Oboje ste se donekle povukli, ali ćete se, kako dani budu odmicali, truditi da popravite komunikaciju.

Zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka moguće su tegobe sa venama, krvnim sudovima generalno. Mlađi Blizanci bi trebalo da uzimaju više tečnosti i obrate pažnju na ishranu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info