Bik: Sedmični horoskop za period od 27.02. do 06.03.2017.

0

Posao. Preispitujete svoje poteze iz prethodnog perioda i razmišljate o načinima da popravite postojeću situaciju. Svjesni ste da nekih promjena u kolegijalnim i saradničkim odnosima mora biti, ali za sada još uvijek ne možete da pronađete pravi način da ovo riješite. Potrebno je da one projekte ili obaveze sa kojima ste u zastoju ili u kašnjenju, aktivirate, da vam se poslovi ne bi gomilali i samo vam dodatno donosili nervozu. Imate podršku od nekih osoba koje su vam važne i sa njihove strane očekujete pomoć.

Ljubav. Većina slobodnih Bikova nije zadovoljna svojim emotivnim životom. Više puta ste u prethodnom periodu imali početke koji su dosta obećavali, da bi se sve završilo ili poslije par susreta ili kroz neko nerazumijevanje sa osobom koja vam je bila privlačna. Dok će neki od vas razmišljati u čemu to griješe i utjehu tražiti kroz kontakt sa bivšim partnerima, drugi se mogu upustiti u tajnu priču sa osobom koju upoznaju preko nekog od svojih prijatelja. U vašim emotivnim relacijama – nerazumijevanje sa partnerom se nastavlja i dalje. Vladarka vašeg znaka, Venera, stacionarna je i kreće retrogradnim hodom, što govori o tome da je prisutna neka forma odvajanja i manjka bliskosti između vas i voljene osobe.

Zdravlje. Retrogradno kretanje vaše vladarke govori da je vrijeme da ozbiljnije posvetite pažnju problemima sa zdravljem koji se već izvijesno vrijeme javljaju. Nervoza i stres su prisutni kod mlađih Bikova, dok bi stariji mogli imati problema sa krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info