Još pet dana do kraja velike m:tel Frend nagradne igre

0

Izvlačenje dobitnika stana – RTRS 28. februar

Veliko finale nagradne igre „Frend plan za novi stan“ kompanije m:tel zakazano je za 28. februar sa početkom u 17.10 časova kada će na programu RTRS-a biti izvučen srećni dobitnik glavne nagrade – stana.

„Frend plan za novi stan“ je nagradna igra namijenjena svim m:tel Frend korisnicima sa mjestom prebivališta u BiH koji aktiviraju jedan od Frend tarifnih planova.

Nagradna igra je pokrenuta 7. novembra 2016. godine. Svi vi koji ste u tom periodu aktivirali jedan od Frend tarifnih planova imate mogućnost da osvojite glavnu nagradu – stan u vašem gradu, a priliku da učestvuju još uvijek imaju svi m:tel Frend korisnici koji aktiviraju jedan od Frend tarifnih planova do 28. februara u 12.00 časova.

Pored glavne nagrade, u nagradnoj igri se sedmično i mjesečno dodjeljuju Huawei uređaji, Huawei P9 lite i Huawei P9 pametni telefoni.

Frend tarifni planovi će i dalje biti dostupni m:tel prepaid korisnicima,  zahvaljujući kojim će i dalje moći planirati potrošnju i ostvariti uštede.

MOĆNI Frend je tu za one koji svoj mobilni telefon ne štede, koriste ga do maksimuma. Uz ovaj tarifni plan, po cijeni od 19 KM dobijate: 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.

MUDRI Frend je za sve one koji uvijek pronalaze pravu mjeru. Za 12 KM uz ovaj plan dobijate: 100min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta.

NEUMORNI Frend postaće pravi prijatelj svima koji su po cijeli dan onlajn. U ovom Frend planu po cijeni od 12 KM, dobijate 1 GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook.

SNALAŽLJIVI Frend dovoljan je da zadovolji osnovne potrebe za komunikacijom. U ovom planu za 8 KM dobijate 80 minuta i 80 SMS-ova.

Više o nagradnoj igri pronađite na m:tel stranici.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info