Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Ove sedmice ćete vjerovatno funkcionisati kao da ste u struju uključeni. Gomila obaveza je pred vama, vi trčite sa jedne na drugu, usput pokušavajući da završite još milion sitnica koje moraju biti riješene “koliko odmah”. Ali pošto vi, realno gledano, najbolje funkcionišete kada ste u punoj brzini i pod pritiskom, nema sumnje da ćete sa svim ovim uspješno izaći na kraj. Nemojte samo da vam pada na pamet da onako, u bijesu i impulsivno, presijecate neke saradničke odnose ili da se svađate sa poslovnim partnerima.

Ljubav. Za slobodne Vodolije odličan period. Doduše, odličan je ako nemate neke posebne pretenzije da sada oformite čvrst emotivni odnos i uživate u kontaktima koji vam prvenstveno donose uzbuđenje, zanimljivost u dešavanjima i strast. Za tako nešto ova je sedmica dušu dala. Jedna osoba je baš po vašem ukusu i jedva ćete čekati da se nešto i konkretnije izdešava. Ako je to potrebno, malo ćete i “pogurati” drugu stranu u pravcu jačeg kontakta, susreta, strasti. Vodolije u emotivnim vezama imaju osjećaj da se trude i da sebe ulažu u svoju ljubavnu priču, a da druga strana bespotrebno komplikuje i “zateže”. Možete biti prilično bijesni zbog nekih partnerovih postupaka, toliko da može doći do velike tenzije u odnosu krajem sedmice.

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka su pod konstantnim stresom. Kod starijih Vodolija – promjenjiv imunitet i mogućnost prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info