Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. U poslovnim partnerstvima i saradnjama, koliko god vam se to ne dopadalo, morate drugoj strani prepustiti vodstvo. Nervozni ste zbog svega što se dešava, imate utisak da saradnici rade stvari i povlače poteze koji samo donose štetu, ali će ubjeđivanje samo donijeti mogućnost rasprava. Vi radite ono što je do vas, a neka vrijeme pokaže ko je bio u pravu. Dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada je moguće realizovati. Konačno ste uspjeli da se usaglasite i nađete zajednički jezik.

Ljubav. Ako ste slobodni, ponovo uspostavljate kontakt i pokrećete dešavanja sa osobama sa kojima je komunikacija nekako zastala i prorijedila se. Takođe, u vaš život se mogu vratiti neki ljudi, ne bivši emotivni partneri, već neko ko vas je ranije zainteresovao, ali ništa niste uradili po tom pitanju. Kontakti sa suprotnim polom se za sada zasnivaju ili na komunikaciji ili pak na povremenim seksualnim “igrarijama”. Da biste stigli do ljubavi i stabilnog odnosa, moraćete da sačekate – još uvijek nije vrijeme za to. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, najbolji savjet za vas bi bio da se okrenete ličnim prioritetima i svojim obavezama, jer je teško da možete uticati na tok odnosa. Ukoliko budete pokušavali da usmjerite vezu na onu stranu na koju vi želite ili da promijenite nešto kod voljene osobe, vjerovatno ćete naići na veliki otpor. Moguće su svađe, a kod nekih parova čak i kratkotrajni prekidi odnosa.

Zdravlje. Pomračenje Sunca u polju zdravlja govori da je vrijeme da se neke stvari ozbiljno mijenjaju. Otarasite se loših navika i više se posvetite stanju svog organizma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info