Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Neki vaši planovi, kojima ste posvetili dosta pažnje u proteklom periodu, od ove sedmice kreću sa ozbiljnijom realizacijom. Djelimično ste zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu, dosta toga se odvija onako kako biste vi željeli, ali još uvijek ima stvari “na čekanju”. Informacije koje su vam bile potrebne konačno dolaze do vas, završetak bitne papirologije ili pribavljanja dozvola. Pokrenite se u pravcu dogovora i ostvarivanja novih saradnji, jer ćete u ovom segmentu biti dosta uspješni.

Ljubav. Možda ste i svjesni da jedna osoba koja vas jako interesuje i privlači i nije neko ko se u potpunosti uklapa u vaše kriterijume i ono što tražite od veze, ali ne možete da se oduprete sili i hemiji koja vas vuče ka njoj. Više je nego izvijesno da će doći do emotivnog (ali i seksualnog) kontakta ove sedmice i možemo samo da vam poželimo da ovaj odnos potraje što duže i prevaziđe vaša očekivanja. U vašim emotivnim relacijama, uspjeli ste da se sa partnerom usaglasite po nekim važnim pitanjima. Ipak, ne može, a da se ne primijeti da izvijesno nezadovoljstvo i dalje postoji kod vas. Pomračenje Sunca koje se dešava u vašem polju doma i porodice krajem ove sedmice dovešće do konačnog kraja jednog perioda. Nadajmo se da će nakon toga sve za vas u emotivnom segmentu krenuti nabolje.

Zdravlje. Često ćete se tokom ove sedmice osjećati umorno, iscrpljeno, što je najviše posljedica psihičkog opterećenja kojem ste bili izloženi duže vrijeme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info