Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Nakupljanje nervoze i problema, što je već izvijesno vrijeme prisutno, kao i situacije sa kojima nikako ne uspijevate da izađete na kraj, mogu vas natjerati da povučete neke poteze koji se na duži rok ne bi pokazali kao naročito dobri, samo bi vam donijeli trenutno olakšanje. Ako želite da poslušate savjet, on bi bio – prije bilo kakvih značajnijih odluka, sjedite i tri puta razmislite! Budite promišljeni, zadovoljite se trenutno ovakvom situacijom kakva jeste i polako utirite put koji će tokom narednog mjeseca donijeti prave rezultate i isplativost.

Ljubav. Ako ste slobodni, koliko god tvrdili da najbolje funkcionišete kada ste sami i da vam je “mirna glava”, suština je da vam je zaista potrebno da se desi nešto i to što prije. Pošto pravih osoba nema u vašoj blizini, okrenućete se onome što vam je dostupno i “pri ruci”, a to su uglavnom neobavezni kontakti koji idu preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Možete pokrenuti jednu dosta strasnu i izazovnu priču i to u drugom dijelu sedmice, najvjerovatnije za vikend. U vašim emotivnim relacijama – ponavljanje situacija koje su vam i ranije donosile stres i nervozu. Odnos na dnevnoj bazi je prilično napet i trebalo bi se čuvati u ovom periodu nekih nepromišljenih i impulsivnih poteza koji bi i te kako naškodili vašoj vezi.

Zdravlje. Fizički ste super i tu nema šta da se priča. Potpuno je drugačija situacija sa vašom psihom, koja je i te kako opterećena. Pokušajte da se rasteretite kroz rekreaciju, šetnju, što duži boravak na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info