Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Čini vam se da se sve nekako nagomilalo, skupilo u jednu tačku, da vas situacije sa svih strana pritiskaju i povremeno se osjećate kao ekspres lonac koji brekće i koji je spreman da svakog trenutka eksplodira. Ne dozvolite sebi da djelujete ishitreno i impulsivno, ne donosite odluke koje se na duži rok neće pokazati kao dobre, ne presijecajte nešto što može funkcionisati i dalje. Samo je potrebno više takta, više razumijevanja, više razmišljanja. Ako je za utjehu, ove će vam sedmice doći informacije koje će vam dati nadu i odobrovoljiti vas.

Ljubav. Ako ste slobodni, uspjeli ste da pokrenete neku priču i kontakt koji vas interesuje, a koji se već neko vrijeme provlači kroz vaš život. Mogućnost i osnovu ste dobili, a sada vidite na koji način ćete ovo razrađivati na dalje. Ako ste voljni baš za nešto novo, nova poznanstva su sada moguća preko društvenih mreža, prijatelja ili preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama samo povremeno je situacija u potpunosti zadovoljavajuća. Uglavnom ste vi inicijator krize, jer mijenjate raspoloženje svaki čas i partneru je dosta teško da se uklopi sa vama. Ipak, realno gledano, nema većih problema u odnosu. Samo pripazite na dane oko vikenda, jer ćete tada biti neuobičajeno svadljivi i naporni. Ne ugrožavajte svoje emotivne relacije.

Zdravlje. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem znaku krajem ove sedmice uvode vas u jedan stabilniji period, kada je zdravlje u pitanju. Moći ćete malo da odahnete. Doduše, stariji pripadnici znaka bi trebali da budu na oprezu, pošto se neke tegobe sada mogu pogoršati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info