Rak: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Dosta jasno sagledavate situaciju u poslovnom segmentu, tačno vidite koji je dio stabilan a koji “škripi” i spremni ste da napravite plan i da djelujete da biste promijenili neke stvari na bolje. Konjukcija Marsa i Urana u vašem polju pozicije, karijere, koja postaje aktuelna ove sedmice, može donijeti pojedinima neočekivanu šansu i poslovnu ponudu o kojoj bi i te kako vrijedilo razmisliti, ali može djelovati i na drugačiji način – naime, nekima od vas kontakti sa nadređenima mogu postati posebno naporni i uzburkani.

Ljubav. Možete biti na samom početku sedmice malo sjetni, zamišljeni, vjerovatno će se neko od bivših partnera motati po vašim mislima. No, pošto ste riješili da na prošlost stavite tačku, sve će ostati samo na sjećanju i, eventualno, pokojoj porukici. Ni nemate razloga da se vraćate unazad, pošto vaše okruženje sada nudi mogućnosti za upoznavanje novih osoba koje bi vam mogle biti zanimljive. Neka interesantna dešavanja bi mogla krenuti i preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama – sa partnerom funkcionišete na dnevnoj bazi, dogovarate se i odnos je korektan, mada se mora priznati da nekog velikog ispoljavanja ljubavi trenutno nema. Više ste okrenuti praktičnim stvarima nego zadovoljstvu i uživanju.

Zdravlje. Mlađim Rakovima stoji solidna zdravstvena situacija, mada biste povremeno trebali da uzmete više odmora i rasteretite se. Kod starije populacije mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info