Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Sedmica sa mnogo mogućnosti, ali i dosta nervoznih momenata je pred vama. Najbitnije je sačuvati hladnu glavu i sagledati koji je potez dugoročno najbolji po vas. Istina je da su vam potrebne promjene, ali do njih morate doći promišljeno i postepeno. Neke šanse se, doduše, hoće otvoriti odjednom, preko noći, ali bitno je da ipak razmislite o njima. Takođe, kod nekih od vas pritisak koji dugo postoji može rezultovati željom da prekinete saradnju u kojoj ste. Ne radite ništa bez pravog plana za budućnost.

Ljubav. Možda slobodni jeste, ali usamljeni definitivno niste. Zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, a inicijativa podjednako ide i sa vaše i sa druge strane. Nagli počeci nekih emotivnih (ili pak neobaveznih priča) uglavnom sa osobama koje idu iz vašeg kruga prijatelja ili preko izlazaka. Naglašene su mogućnosti za tajne odnose. Burna sedmica je pred vama, iskoristite je za svoje uživanje! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, trebali biste da povedete računa da napetost koja već izvjesno vrijeme postoji između vas i voljene osobe ne eskalira. Vaša potreba za slobodom je jako izražena, a sve od strane partnera možete doživljavati kao pritisak koji vam unosi nervozu i čini vas impulsivnim. Naročito će situacija za vikend biti komplikovana.

Zdravlje. Mogućnosti za kratkotrajne, ali burne, zdravstvene tegobe. Mlađima problemi sa virusima, glavoboljom, sinusima. Kod starije populacije problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info