Lav: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Da ste zadovoljni – niste. Sve u poslovnom segmentu ili ide uz tenziju i nervozu ili se pak razvlači bez ikakve potrebe i smisla. Zaista vam u nekom momentu dolazi da dignete ruke od svega. Potrebno vam je da se neke situacije konačno privedu kraju ili realizuju, ali ništa od ovoga nećete ubrzati time što ćete se nervirati ili padati u očajanje. Pokušajte da budete ažurniji i da se okrenete obavezama na dnevnoj bazi, bar to možete. Nemojte dozvoliti da vam se stvari gomilaju. U kontaktu sa nekim osobama moraćete da isključite ego i da, možda, pristanete i na nešto što vam baš i ne odgovara u potpunosti.

Ljubav. Neko početno oduševljenje, koje se može javiti kroz kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, vrlo brzo će splasnuti kada uvidite da se ponavljaju situacije koje su vam i ranije smetale. Generalno, osobe koje upoznajete ili sa kojima započinjete bilo kakav odnos tokom ovog perioda uglavnom će se vremenom pokazati kao razočarenje i promašaj. Razmislite o svom emotivnom životu i shvatićete da stalno birate i “kačite se” za jedan te isti tip osoba i odnosa – brz početak, prevelik zanos, a na kraju ostanete praznih ruku. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, sve više vam se čini da su sve one niti i ljubav koji su vas spajali sa partnerom iščezli i nestali. Osjećate se bezvoljno da pokušate da uradite bilo šta što bi promijenilo situaciju nabolje.

Zdravlje. Pomračenje Sunca, vladara vašeg znaka, definitivno ćete osjetiti i u zdravstvenom segmentu. Promjenjivo raspoloženje, nedefinisane tegobe, problemi sa spavanjem i nervoza…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info