Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Dokle god ne smatrate da znate sve najbolje, u prevodu – dokle god ne pokušavate da presirate, mudrujete, tjerate druge da rade na vaš način i po vašim zahtjevima – sve će biti u redu. Ukoliko se postavite baš ovako, očekujte probleme. Umjesto toga, lijepo sjedite i razmislite – povucite neke korektne poteze, budite spremni na dogovor, čak i na to da priznate da ste pogriješili. Sada se mogu pokrenuti neki lijepi dogovori i ugovoriti saradnje koje će vam mnogo značiti. Budite korektni i pametni.

Ljubav. Slobodni Jarčevi samo pričaju, pričaju, pričaju… Svi vaši kontakti se svode baš na to, ali imate li namjeru da u neko skorije vrijeme nešto i uradite? Dok se vi smislite, dok odaberete pravi trenutak, dok se nakanite – proći će vam svi vozovi. S druge strane, kada osoba koja vam se dopada pokaže neku veću inicijativu, vi se odmah povlačite, spuštate loptu, odlažete. Imate li namjeru da u ovom životu uradite nešto po pitanju ljubavi? U vašim emotivnim relacijama može biti bura i oluja, ukoliko vi ne budete spremni da se prilagodite i partneru i njegovim zahtjevima, bilo da su oni osnovani ili ne. Kako god okrenuli, sve zavisi od vas. Pa vi sada vidite šta ćete i kako ćete.

Zdravlje. Kod mlađih – odlično. Starija generacija neka obrati pažnju na krvni pritisak. Potrebno vam je više željeza u ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info