Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Vjerovatno će biti povremenih problema u dogovorima sa poslovnim partnerima, ali to nemojte doživljavati kao smak svijeta, jer imate više nego dobre mogućnosti da sve ovo “ispeglate” kako treba. Takođe, ukoliko se pokrene pitanje nekih promjena u saradnjama, razmislite prije nego što burno odreagujete. Možda ovo i nije toliko loše po vas. U principu, imate više nego dovoljno energije i volje da završite sve ono što ste započeli pa čak i da pokrenete nove angažmane koji bi se pokazali kao dobri.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, ove sedmice možete na onu stranu na koju hoćete. Imate odlične mogućnosti za kontakt sa bivšim emotivnim partnerima, ako je to ono što želite i što vam je potrebno. S druge strane, prilično se ozbiljna osoba pojavila u vašem okruženju pa možete i na tu stranu, pogotovo što je komunikacija sa njom izvrsna i konačno možete da kažete da ste našli pravog sagovornika – nekoga ko vas razumije i koga možete da zamislite kraj sebe na duži rok. Ako ste u emotivnoj vezi, pravi je trenutak da sa voljenom osobom načnete neke teme koje su unosile nemir u vaš odnos u proteklom periodu. Takođe, dobar je momenat da krenete zajednički da realizujete planove koji su vam važni. Komunikacija i odnos su baš kako treba. Nemojte to kvariti nekim svojim nervoznim momentima.

Zdravlje. Manji pad imuniteta pa postoji mogućnost za prehlade i viroze. Što se stresa tiče, on je već postao sastavni dio vašeg života…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info