Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.02. do 27.02.2017.

0

Posao. Planovi kojima ste bili okupirani u prethodnom periodu sada mogu otpočeti sa realizacijom. Pravi je trenutak da se bacite na posao i preduzmete ozbiljne akcije. Idu vam naruku brzina u djelovanju i razmišljanju, a mogu vam od pomoći biti i osobe sa kojima ste već imali dobru realizaciju dogovora i saradnju. Postoji mogućnost ponovnog pokretanja i obnove partnerskih odnosa koji su vam u proteklom periodu donosili zadovoljstvo i dobit. Odnosi sa kolegama su dosta korektni i pored povremene nervoze.

Ljubav. U pokretu ste, nova poznanstva i novi ljudi pozitivno djeluju na vas. Jedna osoba se može posebno izdvojiti svojom neposrednošću, duhovitošću, otvorenošću. Mogući su i jači kontakti preko društvenih mreža. Neki od vas sada mogu ostvariti i komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Možda se vaša priča ne može obnoviti, ali svakako će vam prijati da se vidite, razgovarate i evocirate neke lijepe uspomene. Sa emotivnim partnerom sada možete imati korektan i dobar odnos. Potrebno je samo da dovoljno vremena posvetite jedno drugom i oživite vašu vezu nekim zajedničkim “akcijama” ili planovima. Nemojte previše vremena poklanjati prijateljima i na taj način zapostaviti partnera, jer se on može ozbiljno naljutiti na vas.

Zdravlje. Mogućnost manjih problema koji se vezuju za prehlade kod mlađih Blizanaca. Starija populacija bi trebala da obrati više pažnje na krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info