Moćni Frend – za moć u rukama

0

Izreka „znanje je moć“ najčešće se pripisuje srednjevjekovnom engleskom filozofu Fransisu Bejkonu. I danas je ova vanvremenska misao podjednako aktuelna, s tim da sve češće evoluira u novu verziju – „informacija je moć“. I to ne bez razloga.

Važnost brze razmjene informacija, u dobu koje se često i naziva informacionim, tiče se svih nas, a posebno je važna u poslovnim krugovima. Pristup internetu postaje bitan u svakom trenutku, a mobilni telefon je odavno više od običnog uređaja: on postaje osnovno sredstvo.

Za rad u mnogim branšama odabir adekvatnog paketa usluga mobilne telefonije tako postaje jedna od osnovnih stavki pri kontroli troškova poslovnih ljudi.

Zbog toga se u biznis krugovima mnogo ulaže u kupovinu mobilnog interneta, ali se i podjednako mnogo živaca gubi kada se dostigne maksimum brzog protoka, što se vrlo često dešava upravo onda kada je najmanje poželjno. Razlog je globalni trend da pametni telefoni postaju osnovni uređaji za sve vrste korespondencije, bilo da su u pitanju elektronska pošta, aplikacije za dopisivanje ili konferencijski pozivi.

Učestalost ove komunikacije, kao i obavljanje zahtjevnijih funkcija poput gledanja video-sadržaja ili preuzimanja obimnih datoteka sa interneta, brzo mogu da potroše manje pakete mobilnog interneta.

Za dobar posao, svakako je najbolji izbor neko od brojnih postpaid poslovnih rješenja kompanije m:tel, ali onima koji žele maksimalnu kontrolu troškova bez ugovornog obavezivanja (ili možda još jedan broj) može poslužiti i Frend prepaid. Na našem tržištu dostupan i namjenski kreiran prepaid tarifni plan po imenu Moćni Frend.

U sklopu ovog tarifnog plana, za samo 19 KM korisnik dobija 200 minuta i isto toliko SMS poruka, uz čak 1 GB mobilnog interneta te neograničeno korištenje Viber aplikacije. Sve navedeno je na raspolaganju tokom mjesec dana, a nakon isteka tog perioda, Moćni Frend tarifni plan se automatski obnavlja ukoliko korisnik ima dovoljno novca na svom računu. Pored toga, osobe sa moćnim tarifnim planom imaju i priliku da osvoje sjajne nagrade u sklopu igre „Frend plan za novi stan!“, koja traje do kraja februara 2017. godine i o kojoj više informacija možete pronaći na internet stranici mtel.ba.

U vremenima kada je pametni telefon osnovni izvor svih novih informacija, a ponude poput Moćnog Frend tarifnog plana dostupne svima, zaista se može zaključiti da je moć u našim rukama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info