m:tel slavio ljubav: Proglašena dobitnica putovanja za dvoje

0

Pored zanimljivih promocija organizovanih da bi se slavila ljubav na ulicama gradova širom BiH, kompanija m:tel je na Dan zaljubljenih putem m:tel Facebook stranice, pokrenula i jedan poseban ljubavni izazov. Naime, učesnici su imali priliku da osvoje putovanje za dvoje u Budimpeštu komentarišući zanimljiv ljubavni vizual.

Komentatori su pokazali da su spremni da učine mnogo za voljene osobe, a autorka najkreativnijeg komentara i dobitnica putovanja je Suzana Đurić Blagojević iz Kotor Varoši koja će se sa voljenom osobom zaputiti na ovo romantično putovanje.

Objašnjavajući šta bi učinila za voljenu osobu Suzana je objasnila da bi mogla čak i “…pristati da ti poklonim novi telefon iz moje tarife iako je moj odavno bio spreman za zamjenu! ;)”

Uz čestitke srećnoj dobitnici, u kompaniji m:tel podsjećaju da svaki dan može biti prilika za novi telefon i poruke ljubavi, te ističu da je upravo sada u toku promotivna ponuda Samsung uređaja A serije u kojoj je novi mobilni telefon moguće kupiti vrlo povoljno i na rate.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info