Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Sa samo malo truda, u poslovnom segmentu će sve funkcionisati kako treba. Ako i postoje sitnice koje vam smetaju, ne pravite od njih dramu i ne nervirajte sami sebe, jer to činite više nego uspješno. Odličan je momenat za bilo koji tip komunikacije sa postojećim poslovnim partnerima, ali i za pronalaženje novih saradnika i novih poslova. Dogovori vam idu od ruke pa ne sjedite na lovorikama već se pokrenite i to koliko odmah. Tempo događaja jeste brz, ali se vi u toj brzini više nego dobro snalazite.

Ljubav. Vama je, pored fizičkog izgleda i hemije naravno, jako bitno da imate intelektualni stimulans. Ako to ne postoji – ne možete se zaista “zatreskati” u nekog. E, jedna osoba vam daje baš to što vam je potrebno – pravi spoj energije, duhovitosti, slatkog peckanja i flertovanja čini da se osjećate kao na sedmom nebu. Od drugog dijela sedmice i strasti će se “uključiti” u sve ovo – vrlo lijepi dani su pred vama. Ako ste zauzeti, nervozu koju osećate zbog poslovnih ili materijalnih problema nemojte prenositi u odnos sa voljenom osobom. Početkom sedmice možete napraviti neku raspravu bez ikakvog pravog povoda i poslije se kajati zbog svoje ishitrenosti i impulsivnosti. Ublažite svoj nastup, budite taktičniji i pokažite voljenoj osobi više ljubavi i pažnje.

Zdravlje. U zdravstvenom segmentu je situacija skroz korektna. Samo malo kontrolišite nivo nervoze i potrudite se da se odmarate dovoljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info